Διάφορα

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων- Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ziccarte.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Διαθεσιμότητα- Όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του ziccarte.com κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας,και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τον χρόνο κατασκευής του κάθε προϊόντος.

Ανώτερα βια- Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ευθύνη- Επιλέγουμε τα καλύτερης ποιότητας υλικά για την κατασκευή των προϊόντων μας. Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που πιθανά να βρίσκονται συσκευασμένα από λάθος των προμηθευτών μας . Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την ευθύνη της επισκευής με δικά της έξοδα αποστολής.

Τροποποίηση όρων- Η επιχείρηση μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Ισχύον δίκαιο- Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του  ziccarte.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Oλο το φωτογραφικό υλικό καθώς και το λογότυπο προστατεύεται από τον Νόμο ( Ν.2121/1993) περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευσή του χωρίς άδεια.